Melyik területet fejleszd a cégedben?

Az egynapos, személyes konzultáció után kristálytiszta képed lesz arról, hogy mit kell tenned, hogy a vállalkozásod a következő szintre lépjen profitban, hatékonyságban

A vállalkozásod mind a 9 területét megvizsgáljuk – hamar ki fog derülni, hol van a legnagyobb elakadás. Ha ezt fejleszted, az eredmény ugrásszerű lesz!

Cégaudit és Stratégiai terv

Töltsd ki a professzionális cégdiagnosztika tesztünket és a kiértékelésben komplett stratégiai tervet fogsz kapni, hogy "merre van az előre" (díjmentes)

A konzultációt követő 3 munkanapon belül egy részletes stratégiai tervet fogsz kapni, amiben priorizálva fog szerepelni minden olyan terület, ami jelen pillanatban a cégedben fejlesztési gényel.

Segítség a megrendeléshez

  1. Töltsd ki az itt látható űrlapot
  2. Ha bankkártyás fizetési módot választasz, az űrlap kitöltése u tán átirányítunk az OTP Simple felületére, ott tudod megadni majd a kártya adatokat
  3. Átutalás esetén díjbekérőt küldünk – 8 nap áll majd rendelkezésedre az utaláshoz
  4. Ha van EU-s adószáma a cégednek, akkor áfa nélkül fogunk számlázni (ez az űrlapon nem látszik külön – a díjbekérő illetve az OTP Simple felülete viszont már csak a nettó összeget fogja jelezni)
  5. Ha elkezded begépelni a cégnevet, akkor meg fog jelenni egy lista – csak válaszd ki a vállalkozásod nevét és a többi mező kitöltése automatikus lesz (kivéve az EU adószám).
  6. A sima (hazai) adószám kitöltése kötelező.

Elakadtál? Írj nekünk!

Ha egyéb kérdésed lenne, akkor Messengeren küldj üzenetet (klikk az alábbi gombra):