Cég- és Önfejlesztés KKV Vezetőknek

Listaépítés

Cikkszám: W-ENC05 Kategória: Címke:

14.990 Ft

* Eredeti ára megjelenéskor: 25.000 Ft

Adatbázis nélkül csak a hideg piacon próbálkozhatsz értékesíteni – méregdrágán!

Tévhit azt gondolni, hogy van olyan iparág, üzleti modell, ahol ne lehetne listát építeni érdeklődőkből. Csak valahol ez könnyebb, kézenfekvőbb, és van olyan iparág, ahol kifejezetten nehéz megoldani. (Tehát nem lehetetlen.)

Ha van listád, akkor lényegében van egy pénznyomdája a cégednek, tudsz proaktív módon értékesíteni. Ha nem folytatsz adatbázismarketinget, akkor ki vagy szolgáltatva a piacnak, a beeső vevőknek.

Határozd most el, hogy legalább 3-5 olyan csatornát kiépítesz a cégedben, ahonnan áramolnak be a feliratkozók, érdeklődők, követők!

  • Online és offline megoldások
  • Konverzió maximalizálása
  • Milyen listákat tudsz építeni
  • Előkvalifikálás a listán: avagy így többszörözd meg az értékesítések (lezárások) arányát

Vajon mennyit érne egy olyan rendszer, amivel képes leszel bármennyi pénzt nyomtatni?

Olvass bele a tartalomjegyzékbe és szerezd be ezt az Enciklopédia részt, ami meg fogja változtatni az üzleti valóságodat!

Vidd el csomagban, most hatalmas kedvezménnyel!

Kattints a képre a csomag bővebb leírásához:

Érdekelhetnek még…

Ezt a munkát egyszer kell megcsinálni és hosszú éveken át fogsz belőle profitálni!

 

Ha egy jól működő cégtől mindent elvennék – embereket, számítógépeket, gépeket, eszközöket -, de meghagynánk a vérprofi adatbázisát mondjuk 10.000 vevővel és további 100.000 feliratkozóval,  akkor fél-egy év alatt ugyanott, vagy még előrébb tudna tartani, mint előtte!

De hagyjunk meg mindent a cégnek, csak vegyük el az adatbázisát – töröljük ki a gépből a listát… 2-3 hónap és csődbe fog menni, mert nem marad erőforrás és idő újraépíteni, a céget meg közben is el kellene ugye tartani…

A munkatársaid után a céged legértékesebb erőforrása az adatbázisa – kéretik ennek megfelelő komolysággal kezelni ezt a témát!

Ha eddig nem építettél listát, adatbázist, legfőbb ideje elkezdened. Ha építettél, a legfőbb ideje egy új szintre emelned ezt a területet a cégedben!

Ebből az Enciklopédia részből megtudhatod, hogyan működik az adatbázismarketing, hogyan lehet befolyásolni a vevők döntését, és elérni azt, hogy a végén nálad vásárolják meg a terméket – az adatbázismarketinget nem használó konkurenseiddel szemben.

Szerezd be ezt az igazi alapművet és biztosítsd be a céged jövőjét és a saját egzisztenciádat egy nagy listával egy életre!

Már egyetlen technika alkalmazása is a sokszorosát fogja visszahozni a befektetésednek!