Cég- és Önfejlesztés KKV Vezetőknek

Reklámeszközök

Cikkszám: W-ENC06 Kategória: Címke:

14.990 Ft

* Eredeti ára megjelenéskor: 25.000 Ft

Egyetlen reklámeszköz szinte semmilyen eredményt nem fog Neked hozni. Reklámeszközök kombinációjában kell gondolkoznod, ha tarolni akarsz!

Minden olyan reklámeszköz, amit nem használsz, olyan golyó, ami a puskában maradt egy csatában. Nem fogsz tudni eredményesen marketingezni, vevőket szerezni, ha csak kóstolgatod a reklámozást. A trükk az, hogy minden puskából egyszerre kell lőni – össztűz!

Ebben az anyagban fogsz találni összesen 127 féle reklámeszközt – aminek szinte a fele ingyenes vagy nagyon alacsony költségből kivitelezhető. 127 mód, ahogy vevőket tudsz szerezni…

  • Az összes értékesítési csatorna
  • Az összes reklámeszköz
  • Mitől működnek jól a reklámok?

Térképezd fel ezeket az eszközöket, válogasd ki, amit már azonnal be tudnál vetni, készíts tervet és sokszorozd meg a bejövő érdeklődők számát!

Vidd el csomagban, most hatalmas kedvezménnyel!

Kattints a képre a csomag bővebb leírásához:

Érdekelhetnek még…

Nincs beáramlás kiáramlás nélkül

Meglepően sok cég vár úgy el eredményt, hogy csak “ül a termékén” és várja, hogy a piac találja meg őt.

A helyzet az, hogy előbb neked kell kiáramlást, kifelé irányuló kommunikációt kezdeményezned, és csak utána várhatod, hogy ezzel arányosan nőjön a befelé áramlás, a megkeresések, megrendelések száma.

A jó hír az, hogy a kiáramlással arányosan nő a beáramlás is – bár nem feltételnül mindig azonos mértékben. Ez már függ a reklámok minőségétől, mennyiségétől, az ismétlés frekvenciájától, az ajánlattól – és még vagy tucatnyi dologtól.

Ebben az Enciklopédia részben megtalálod egyrészt az összes lehetséges reklámeszközt, valamint azokat az alapelveket, hogy mitől működik jól a reklámozás. Megsúgom: a reklám minőségének a legkevesebb köze van az eredményhez. Egészen más a titok!

Sokszoroz meg az általad használt reklámeszközök számát – és meg fog sokszorozódni az érdeklődők száma, automatikusan!

Ismereteim szerint nem talász máshol ilyen teljeskörű gyűjteményt, úgyhogy ne hagyd itt ezt a kincsestárat. Sokszorosan meg fog térülni ez a befektetés, amit ebbe az anyagba invesztálsz!

Már egyetlen technika alkalmazása is a sokszorosát fogja visszahozni a befektetésednek!