Cég- és Önfejlesztés KKV Vezetőknek

Személyes Hatékonyság Rendszer

Cikkszám: W-ENC02 Kategória: Címke:

14.990 Ft

* Eredeti ára megjelenéskor: 25.000 Ft

Amíg nem vagy hatékony, ne is álmodj cégfejlesztésről!

A legtöbb cégvezető túlterhelt, a napok kifolynak a kezünk közül, cégfejlesztésre alig jut idő…

Alakítsd ki a személyes hatékonyság rendszered ezzel a mindenre kiterjedő eszköztárral – és érj el többet a következő évben, mint az előző 3-5 évben összesen!

  • Teljesítőképesség
  • Proaktivitás
  • Az időnk felszabadítása
  • Hatékony munkakörnyezet
  • Tervezés
  • Feladatkezelés
  • Időgazdálkodás

Olvass bele a tartalomjegyzékbe és szerezd be ezt az Enciklopédia részt, ami meg fogja változtatni az üzleti valóságodat!

Vidd el csomagban, most hatalmas kedvezménnyel!

Kattints a képre a csomag bővebb leírásához:

Érdekelhetnek még…

Minden itt indul: cégfejlesztésre dedikált idő!

 

Ha elhatároztad, hogy fejleszteni akarsz a vállalkozásodon, mert van még benne kiaknázatlan potenciál, akkor parancsolóan szükséges napi 2-4 órát kiszakítanod az idődből, amit zavartalanul fejlesztésre tudsz fordítani.

Mivel a legtöbb cégvezetőnek ki van már így is töltve a 24 órája, ráadásul a vállalkozások többsége mindennapos tűzoltásról szól, ahol az ad-hoc feladatok nem hagynak nekünk egy perc nyugalmat sem, így ez az egyik legnagyobb kihívás.

Ez az Enciklopédia rész bemutatja azokat  technikákat, amikkel időt tudsz magadnak csinálni – bármennyire is elfoglalt vagy – és megtanít, milyen technikákkal tudod a felszabadult idődet hatékonyan fejlesztésre fordítani. A profi önszervezés képessége kulcsfontosságú, hogy kikerülj a mókuskerékből és állandó tűzoltásból.

Rendszerek nélkül nem fog előre jutni a céged, fejlesztési idő nélkül viszont nem fogsz tudni rendszereket építeni!

Ez egy ördögi kör, amiből minél hamarabb ki kell kerülnöd. Nem tudom, hogy jól tippelem-e, de szerintem nincs már több elpazarolható éved… Meddig éri még meg nem-a-legjobban csinálni?

Ha úgy érzed, hogy az elmúlt 3-5 évedből többet is kihhozhattál volna, akkor fontold meg, hogy felvértezed magad profi személyes hatékonyság technikákkal – sőt, ebből az Enciklopédia részből a munkatársaidat is megtanítod a legfontosabb technikákra – így a céges hatékonyság összességében is javulni fog. Nem évek múlva, nem hónapok múlva – hanem ha ma elolvasol egy technikát, azt már holnap tudod alkalmazni.

Olvasd el ezt az Enciklopédia részt és már holnaptól javíts a hatékonyságodon, építs rendszereket a cégedben, és érj el többet egy hét alatt, mint a konkurenseid egy hónap alatt!

Vásárold meg most ezt az Enciklopédia részt, és kártyás fizetés esetén 3 perc múlva már olvashatod is!

(Nem mindegy, hogy businessman vagy, vagy busynessman) 😀

Már egyetlen technika alkalmazása is a sokszorosát fogja visszahozni a befektetésednek!