Köszöntünk a VezérAkadémia előszobájában!

Az alábbi kvalifikációs űrlap kitöltésével kérheted a felvételedet az Akadémiára
1
2
3
4
5
Kvalifikációs űrlap kitöltése
OTP Simple fizetés
Kvalifikációs űrlap második lépés
Kvalifikációs űrlap harmadik lépés
Jelentkezés elbírálása

Kedves Leendő Akadémiai Tag!

Ezen a 3 lépéses űrlapon tudsz kvalifikálni a VezérAkadémia Tagságra.

 1. Az első lépésben a számlázási adatokat kell megadnod. A fizetés ismétlődő, automatikus bankkártya terheléssel fog történni. A fordulónap minden negyedévben arra a napra esik, amikor az előfizetésed megkezdted. Tehát az első fizetés most fog történni, a következő 90 nap múlva, és így tovább – egészen lemondásig.
 2. A lemondásra bármikor lehetőséged van. Minden új terhelés előtt 8 nappal fogunk küldeni egy emlékeztető e-mailt, amiben mindig benne lesz a lemondási link, mellyel bármikor, következmények nélkül lemondhatod az előfizetésed – ezzel az automatikus terhelés megáll.
 3. A már levont és kifizetett díjak visszatérítésére nincs lehetőség – kérjük, ezt vedd figyelembe. A lemondás csak a lemondás idejéhez képest jövőbeni terheléseket törli. (Kivétel az első terhelés, amire 100%-os pénzvisszafizetési garancia vonatkozik az ÁSZF-ben írtak alapján.)
 4. Az ismétlődő terhelések érdekében a kártyádat regisztráljuk, de sem mi, sem az OTP Simple nem fér hozzá a közvetlen kártyaadatokhoz. Ennek érdekében az előfizetés elindításakor a rendszerünk 24 db úgynevezett „tokent” fog generálni, melyek maximum 2 évig (vagy a megadott bankkártyád lejáratáig) érvényesek. Ez azt jelenti, hogy kártya frissítés nélkül maximum 8 db negyedéves részletet fogunk terhelni. A terhelés összege mindig pontosan annyi lesz, mint az első fizetés díja.
 5. Kérjük, figyelmesen töltsd ki az űrlapot, valamint olvasd el az Általános Szerződési Feltételeinket és az Adatkezelési Tájékoztatót (különös tekintettel az 5. oldalon lévő OTP SImple Adattovábbítási- és Kártyaregisztrációs nyilatkozatára), melyet alul külön szükséges lesz az űrlapon elfogadnod.
 6. Sikertelen felvételi esetén a befizetett tandíjat teljes egészében, 48 órán belül visszautaljuk.

Az űrlap kitöltése után kattints az „Előfizetés megkezdése” gombra, majd az utána megjelenő Simple Pay oldalon add meg a bankkártya adatokat és kattints (majd ott) a KÁRTYAREGISZTRÁCIÓS FIZETÉS gombra. Ezzel fogja kezdetét venni az előfizetésed.

A rendszer a sikeres fizetés után vissza fog hozni az űrlap második lépéséhez, kérjük, folytasd azzal a kvalifikációdat! (Összesen 3 lépése lesz az űrlapnak.)

Összefoglaló

Mit tartalmaz az Akadémia

Az oldalon is olvashattad, hogy egy cég 8 osztályból, mintgey 3 tucat kulcs-munkakörből és nagyjából félezer tevékenységből áll.

Az Akadémián a célunk, hogy az összes elemre vonatkozóan legyen olyan, gyorsan (pár nap alatt) elvégezhető online tanfolyam, amiből a legprofibb, leglényegesebb technikákat és módszereket meg tudod tanulni az adott témára vonatkozóan.

Mivel ezen félezer elem nem mind egyformán fontos, így a tenfolyamok kidolgozását mi is a leghangsúlyosabb elemekkel kezdtük. Azt javasoljuk, első körben ezeket a rendszereket tedd rendbe a saját vállalkozásodban is, pont ebben a sorrendben.

Jelenleg az alábbi online tanfolyamokat éred el az e-learning rendszerben:

 1. Céges Vezérlőpult (megjegyzés: Egy ilyen komplett rendszert ajándékba kapsz az Akadémia Tagságod mellé)
 2. Fedezeti pont számítás
 3. Cashflow kontrolling és allokációs rendszer felállítása
 4. Nyereségesség számítás és nyeres-maximalizálás
 5. Személyes hatékonyság
 6. A céged értékteremtő folyamata
 7. Számítógépek beállítása, hasznos szoftverek
 8. Okostelefonok beállítása és használata
 9. Pénzügyi műveletek automatizálása
 10. Fluktuáció megállítása és megszabadulás a negatív emberektől
 11. Infrastruktúra és áramlás
 12. Az emberek vezénylése, irányítása
 13. Piackutatás és modellezés
 14. Weboldal készítés (honlaptervezés)
 15. Honlap szövegírás
 16. Honlap építés (technikai képzés, WordPress + Elementor)
 17. Social Media – marketingstratégiai kialakítása
 18. Reklámstratégia
 19. Hirdetés (és reklámkreatívok elkészítése)
 20. CRM rendszer építése és cégautomatizálás
 21. Lezárás az értékesítésben
 22. Profi kapcsolati oldal készítése

A tanfolyamokat folyamatosan fejlesztjük, így, mire végzel az első szintű elemekkel, rendelkezésre fognak állni a folytatáshoz szükséges témák. De minden cégre érvényes, hogy alapszinten vannak a problémák, hiányoznak a szilárd alapok, így érdemes a fenti témákat előbb rendbe tenni, mielőtt haladó technikákhoz nyúlnál.

A tandíjat pedig kreditekre váltjuk, amik csak akkor fogynak, ha elvégzel egy tanfolyamot. Ha nam használod fel, akkor gyűjtjük őket addig, amíg nem lesz olan téma, ami Neked most aktuális.

A tagság cégre szól, így korlátlan számú munkatársat, üzlettársat adhatsz hozzá az e-learning rendszerhez, illetve az egyes rendezvényekre, programokra is jöhet mindenki.

Képezd ki a munkatársaidat anélkül, hogy ez plusz idődbe kerülne – mindent elvégeznek helyetted a videók, és egy nyelvet fogtok beszélni!

Akár önmagad esetében, akár a munkatársaidnál megbizonyosodhatsz róla, hogy valóst tudást szerzett a tanfolyamokon, ugyanis online tesztek kitöltésével mérjük fel a megszerzett tudást. Sikeres vizsga esetén kiállítjuk a névre szóló digitális oklevelet, amit tetszés szerint, ki is nyomtathatsz.

A csatlakozás után elvégezheted a cégedre vonatkozó felmérést, ami egyértelműen és tűpontosan meg fogja mutatni, hogy a céged milyen állapotban van és melyik részét kell fejleszteni ahhoz, hogy a következő szintre tudjon lépni a prosperitáshoz vezető lépcsőn.

Hagyj fel az ötletszerű, ad-hoc cégfejlesztéssel és bizonyított stratégia mentén és működő technikák felhasználásával hozd ki a maximumot a vállalkozásodból!

A Cégdiagnosztika alapján nagyon szépen ki fog rajzolódni az irány, mit érdemes fejlesztened a vállalkozásodban – és ahhoz milyen tanfolyamokat kell elvégezned az Akadémián.

Mint feljebb már olvashattad, ez a cégfejlesztés és a vezetői önképzés leghatékonyabb módja: Tudd, meg, mi tartja most vissza leginkább a céged, képezd ki magad a témából, építsd be az adott elemet a cégedbe és haladj tovább a következőre.

A vállalkozás, cégépítés nagyon magányos tevékenység. A cégvezető lényegében mindenkivel harcol, és nincs, aki őt felülről támogassa, akinek be tudna számolni arról, mivel hogyan halad.

Ezt az űrt fogja pótolni az életedben a VezérAkadémia, végre nem leszel magadra hagyatva az úton, végre lesz egy külső viszonyítási pont, végre nem Neked kell mindent kitalálnod.

Ezek a coaching-hívások nem engednek majd letérni az útról, tartani fogod a fókuszt, és így sokkal többet fogsz tudni elérni a következő egy évben, mint az előző 3-5 évben összesen!

Akadémia Tagként betársulhatsz egy olyan csoportba, melyben Veled azonos területet fejleszteni kívánó cégvezetők cserélnek gondolatokat.

A 4 fókuszpontnak megfelelően ez lehet:

 • Termékfejlesztés
 • Piacfejlesztés
 • Rendszerfejlesztés
 • Szervezetfejlesztés

Tapasztald meg a brainstorming erejét – sokszor több száz év vállalkozói tapasztalata gyűlik össze egy ilyen 5-7 fős csoportban. Az itt kapott ötletek és szempontok milliókat fognak érni a számodra! (A kapcsolatokról nem is beszélve.)

Ha csatlakozol az Akadémiához, látni fogod a többi VezérAkadémia Tag online feltöltött névjegykártyáját, a cégek tevékenységét, bemutatkozását, és a tulajdonos személyes elérhetőségeit.

Ha bárki foglalkozik olyan termékkel, szolgáltatással, amit épp keresel, és megkeresed a cégvezetőt, biztos lehetsz benne, hogy VIP kiszolgálásban lesz részed!

És ugyanígy – ha ügyes bemutatkozó szöveget írsz, számíthatsz arra, hogy aki olyan terméket, szolgáltatást keres, amivel Te foglalkozol. elsőként Tőled fog ajánlatot kérni!

Szerezz új vevőket és köss VIP üzleteket más Akadémia Tagokkal!

Az Akadémia lényege nem az öncélú tanulás, hanem a megvalósítás.

Ezért felkérheted Mátyást arra, hogy leauditálja a vállalkozásodat akkor, amikor eljutott arra a készültségi fokra, ami a kiírásban szerepel (1-4 szintig határozzuk meg, milyen egy ideális cég).

Amennyiben teljesíti a vállalkozásod a feltételeket, nyilvánosan, az ügyféltalálkozókon fogjuk elismerni a munkádat és a teljesítményedet – mert példaképe tudsz lenni a többi vállalkozónak, aki még nem tart ezen a szinten. Így motiváljuk egymást – valós eredményekkel!

Hogy minél könnyebbé tegyük a megvalósítást és a tanultak gyakorlatba ültetését, a tanfolyamokhoz kötődően akcióterveket fogsz találni, melyek lépésről lépésre végigvezetnek azon, hogyan hozd létre az adott elemet a cégedben.

Így lesz a VezérAkadémia képzési programja kifejezetten megvalósítás-központú, hogy épp csak annyit kelljen tanulni, ami a profi eredményekhez elengedhetetlen – minden más időt fordítsunk a megvalósításra.

Mátyásrtól minden egyes hétköznap fogsz kapni egy motivációs videót valamilyen cégfejlesztési vagy vezetői önfejlesztés témában.

Hallgasd meg ezeket minden reggel, és 5-8 perc alatt máris „biznisz-módba” kerülsz és csomó hasznos, inspiráló gondolatod lesz! Ezek a videók segítenek a vérkeringésben maradni.

Nem mellesleg ezek a kis videók megfelelnek éves szinten egy 20-30 órás tanfolyamnak úgy, hogy észre sem veszed a rájuk szánt időt.

Cégvezetőként napi szinten akadunk el csomó dologban. Ezeket a helyzeteket vagy megoldjuk egyedül, vagy rákeresünk a neten (újabban ugye a mesterséges intelligencia programokkal is), de még így is órák mehetnek el egy probléma megoldására.

Ehelyett tedd fel a kérdést a csoportban és záporozni fognak a megoldások a többi tagtól és Mátyástól is. Nem akadhatsz el, mindenre találunk megoldást és választ!

Érdemes a cégfejlesztésben 90 napos periódusokban gondolkodni, így az Akadémia is szervez negyedévente egy egynapos tréninget, ami különlegessége az, hogy

 • itt többségében hozzád hasonló, sikeres vállalkozókat hallhatsz előadni,
 • élő példákat láthatsz arra, ki hogyan oldott meg vállalkozói kihívásokat, hogyan épített be egyes elemeket a cégébe,
 • lehetőség van megismerkedni 50-100 pozitív gondolkodású vállalkozóval,
 • és itt adjuk át a cégaudittal kiérdemelt elismeréseket is – ezek a példák rendkívül inspirálóak lesznek számodra, és el fog jönni a nap, amikor Te is kint állhatsz a színpadon, mert teljesítetted a kiírásokat.

Egy Notion szoftveren futó, teljeskörű feladatkezelő és projektmenedzsment rendszer, amiből úgy fogod tudni irányítani a céged, mintha csak egy számítógépes játék lenne.

100%-os pénzvisszafizetési duplagarancia

Ne feledd: garantáljuk nem csak azt, hogy le leszel nyűgözve a know-how-tól, hanem azt is, hogy lesznek megvalósult üzleti eredményeid, azaz el fogod tudni juttatni a céged a prosperitás állapotába a VezérAkadémián tanult technikákkal!