Miért van a cégedben és az életedben annyi bosszantó dolog?

Ha tudni akarod, miért tartasz ott, ahol, itt a válasz, amit mindig is kerestél

Íme a pofonegyszerű válasz:

„Nem azt kapod, amire vágysz, hanem amit tolerálsz.”

Ezt nem én találtam ki, de olyan fontos gondolatnak tartom, hogy mindenképpen akartam neki szentelni valamikor egy rövid cikket.

Elég a status quo-ból!

Ameddig tolerálod magad körül a hibás, nem működő, törött dolgokat, amíg elviseled magad körül a rendetlenséget, koszt, zűrzavart, amíg eltűröd a naplopókat, addig – nos, miért is várnál mást?

Szerinted ki fog változást hozni az életedbe? Ki fog a nem működő, rendetlen, zavaros dolgokon, a lusta munkatársakon, vagy a lusta önmagadon változtatni?

A fájdalmas és egyben felszabadító igazság, hogy nem vagy hozzákötve senkihez és semmihez.

Körülveheted magad ilyen vagy olyan emberekkel, ilyen vagy olyan tárgyakkal. A kérdés csak az, mennyire vagy igényes, vagy – bocsánat – igénytelen. Bármikor bármin változtathatsz!

Van most olyan dolog, vagy olyasvalaki, ami/aki nehezen elviselhető a számodra? Ami nem működik? Ami régi, törött, rendetlen, vacak?

Én menjek oda kidobni?

"Építs rendszereket, szeresd az embereket - és élvezd a cégedet" (Szász Mátyás)

STOP! Amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje a céged ráncba szedésének, akkor kezdd itt:

Egy új üzleti valóság vár rád a túloldalon!

CÉGVEZETŐI STARTER KIT

Töltsd le DÍJMENTESEN a Prosperitásképlet Organigramot és hozzá a 9 diasort, tucatnyi videót.

Ezek bemutatják azt az innovatív cégfejlesztési módszertant, amivel a következő szintre fejlesztheted a vállalkozásodat!

Olvass további blogcikkeket cég- és önfejlesztés témákban:

Supercharge Summit hangulatvideók

Supercharge Summit VI. | 2023. január | Ráckeve, Session Hotel Supercharge Summit V. | 2020. január | Mátraháza, Ózon Hotel Supercharge Summit IV. | 2019. június | Felsőtárkány, Bambara Hotel Itt a helyed velünk! Ne-maradj-ki 🙂 Ez egy olyan kikapcsolódás és feltöltődés, amikor egyben a cégeden és rajtad is dolgozunk, így úgy pihensz, hogy közben „dolgozol”. A Supercharge Találkozókon a fejszénket élesítjük: „Adj hat órát egy fa kivágására, és az első négyet a fejsze élezésével fogom tölteni.” Abraham Lincoln

Elolvasom »