Mit csinál a profi a munkaidejében? SORSFORDÍTÓ CIKK, HA MEGÉRTED!

A cégvezetők életüket és vérüket adják a szétguruló üveggyöngyökért, miközben a gyémántok ott hevernek érintetlenül

hirdetés

Visszanéztem valamelyik nap az egyik két évvel ezelőtti tréningünket, ahol Schlingloff Sanyi barátom épp áll a színpadon és felteszi a kérdést: Mi a profizmus definíciója?

A profi azt csinálja, ami az eredményekhez tényleg kell – figyelj, figyelj: és-nem-valami-mást!

A legtöbben valami mást csinálnak… A vérüket adják a másért! Az életüket adják a másért! Zseniálisak a másban – de nem azt csinálják, ami az eredményekhez kell. Ami az eredményekhez kell – figyelj – könnyebb, mint az a más, amit csinálsz…

Schlingloff Sándor – Kvantumugrás Tréning 2.0

Újra és újra bebizonyosodik az üzleti életben, hogy valóban ez a siker titka

Sokkal, de sokkal fontosabb, hogy azt a pár megfelelő dolgot csináljuk – akár csak valahogy -, mint az, hogy baromi jól csináljunk valami mást… Valami random kiválasztott feladatot. Valami nekünk tetsző tevékenységet. Valami izgalmas, divatos dolgot.

Ezer és ezer szétguruló üveggyöngyöt kergetünk. Ahelyett, hogy azt a pár gyémántot csiszolnánk…

Sokkal, de sokkal fontosabb a JÓ DOLGOKAT csinálni, mint a dolgokat JÓL CSINÁLNI.

Minden rendszernek van pár kötelező eleme – találd meg ezeket és csináld őket csak valahogy → Nagyobb sikered lesz, mintha “valami mást” csinálnál százszor jobban

Ha a cégépítésről beszélünk, egy tipikus kisvállalkozásban mintegy 100-150 olyan kötelező elem van, melyek ha szép sorban a helyükre kerülnek, a cég elkezd szárnyalni.

Ezeket az elemeket sokszor nem nehéz megcsinálni, sokszor gyorsan le lehet tudni őket (egyes esetekben pár óra, de persze van olyan elem, amin hónapokat kell dolgozni) – de akárhogy is: amint egy rendszer a helyére került, az már működik és lehet rá építeni.

Így lehet egyről a kettőre haladni a cégépítéssel.

Ami viszont kritikusan fontos: az a kötelező elemek sorrendje!

Nem ugyanolyan fontos ugyanis minden elem – a sorrendet pedig az dönti el, hogy a te céged épp melyik fázisban van a 4 közül:

  1. Lehet, hogy a te cégedben az ajánlatalkotással, árazással, termékfejlesztéssel kell épp foglalkozni, mert ez tartja vissza legjobban.
  2. Lehet, hogy a te céged a második fázisban tart, ahol a vevőszerzés a fókusz (marketing, értékesítés).
  3. Lehet, hogy te ezeken már túl vagy és épp a rendszerépítés, automatizálás a szűk keresztmetszet, mert alig bírjátok el a sok rendelést.
  4. De az is lehet, hogy az előző 3 pont már úgy, ahogy rendben van – és a fő fókusz a csapatépítés, az ideális emberek megtalálása, kiképzése, motiválása…

Mind a Kötelező Elemek teljes listája (a helyes sorrendben), mind az a Cégdiagnosztika megtalálható a Cégvezetői Alaptanfolyamban: Végre el fogod tudni dönteni, mi lesz “AZ”, amit csinálnod kell (és nem mást…)

2016 óta, immáron tehát a 4.0-ás verzióban tartjuk meg azt az alapképzésünket, ami arra hivatott, hogy segítsen neked átállni a megérzésre és vállalkozói rutinra alapuló cégépítésről a technikák mentén történő rendszerépítésre.

A gondolat ez: Építs olyan céget, amit a rendszerek működtetnek HELYETTED!

Ehhez itt van ez a több mint száz Kötelező Elem (nagyjából 130 technika és rendszer), amiről Sanyi beszélt: EZEKET kell csinálni és nem valami mást – ha gyors és biztos üzleti eredményeket akarsz elérni!

Ennek az alapképzésnek a 4.0-ás változatát nem rég tartottam meg, a felvétel elkészült és elérhető: a videók, a munkafüzet, a cégdiagnosztika, az előadás diái…

Ha megrendeled és a kártyás fizetést választod, akkor mindaz, amiről beszélek, 3-5 percen belül ott lesz a Tudástár-fiókodban.

Hagyd abba a szétguruló üveggyöngyök kergetését, hagyj abba minden mást – és kezdd el csinálni azt, ami az eredményekhez TÉNYLEG kell → Végezd el most online a Cégvezetői Alaptanfolyamot!

DUPLÁZZUNK: Ha most megvásárolod az online felvételeket, a következő élő alkalomra díjmentesen eljöhetsz!

Kattints ide és szerezd meg most a videókat, munkafüzetet, diákat és a Cégdiagnosztikát és állj át egy nap alatt a tudatos, profi cégfejlesztésre »

Mindezt azonnal letöltheted, és a következő alkalomra díjmentesen eljöhetsz!

Tetszett? Légy a mozgalom részese és oszd meg más vállalkozókkal is:

Szász Mátyás

Szász Mátyás

Mátyás a VEZÉRAKADÉMIA alapítója, immáron tizedik éve foglalkozik cégvezetők képzésével. Ez idő alatt fejlesztette ki és dokumentálta le 2.000 oldalon a RendszerMarketing elnevezésű cégfejlesztési módszertant, mely egy egységes rendszerben tartalmazza az összes technikát, amivel sikerre lehet vinni egy kisvállalkozást ma Magyarországon.

Csatlakozz most vállalkozói Facebook közösségünkhöz, mert itt osztjuk meg a legújabb cikkeket:

Csak kattints itt a “Tetszik az oldal” gombra:

Díjmentes PDF

Az Üzleti Élet 5+1 Legfontosabb Sikertörvénye

Töltsd le ezt a 30 oldalas eBookot arról az öt plusz egy sikertörvényről, melyek leginkább hatással vannak az üzleti eredményeidre. Csak add meg itt, melyik e-mail címedre küldhetjük a PDF-et:

Olvass további leckéket cég- és önfejlesztés témákban:

Melyik e-mail címedre küldhetjük a PDF-et?

Az Üzleti Élet 5+1 Legfontosabb Sikertörvénye c. eBook letöltése díjmentes.

30 oldalas PDF