Ezért nem működik a Vonzás Törvénye (itt a hiányzó láncszem, amit kerestél)

Ahhoz, hogy meg tudjuk tapasztalni a Vonzás/Rezonancia Törvényét, egyszerre 5 tényezőnek kell együttállnia

Minden emberben ott rejlik a teremtő erő, de csak akkor tudjuk használni, ha mind az 5 tényezőt működtetjük

Ma már általánosan elfogadott, hogy a világunkban rend uralkodik, és vastörvények vannak hatással életünk minden területére.

Ezek közül vannak fizikai törvények, és vannak olyanok is, melyek a fizikai világon túl is hatnak ránk. Ezeket hívjuk egységesen Sikertörvényeknek, vagy ha jobban le akarjuk bontani, akkor Univerzális- és Lelki törvényeknek.

Az önfejlesztő irodalom térhódításával bekerült a köztudatba a Vonzás Törvénye is, melyre sokan felkapták a fejüket – amikor például a Titok c. film / könyv megjelent – mert úgy értelmezték, hogy munka nélkül tudnak „teremteni” bármit maguknak. Holott a Vonzás Törvénye nem erről szól.

Lehet látszólag „varázslatos” módon hatással lenni az életünkre, de kellünk hozzá mi is – mégpedig 5 ponton.

Ha bármelyik hiányzik az 5 tényező közül, az eredmény a végén szintén nulla lesz

A Vonzás Törvényének definíciója (A Sikertörvények I. c. könyv alapján):

A Vonzás Törvénye kimondja, hogy gondolataink és tudatalatti programjaink (a tudtunkon kívül) hatnak az életünkre – a fizikai síkon is.

(Szász Mátyás – Sikertörvények I.)

Ha jobban elolvassuk a definíciót, máris észre vehetjük a hiányzó láncszemet, amiről eddig senki nem beszélt (én legalábbis nem olvastam sehol – saját kutatás és konzultációk által sikerült felfedezni).

Mindenki meditál, meg vizualizál, megerősítő állításokat használ, leírja a céljait ezerszer – hasztalan!

Írtam egy cikket nemrég arról, hogy a cégfejlesztésben sem a legcélravezetőbb irány az, ha azt keressük, hogy mit tudnánk jobban csinálni (azon tevékenységek közül, amit amúgy is csinálunk). Fontosabb azt kérdezni, mit nem csinálunk, amit viszont kellene – de ami a leggyorsabb fejlődést hozza, ha elhárítjuk azokat az akadályokat, amiket rosszul csinálunk épp a cégünkben. (Nyisd meg a cikket ide kattintva, majd olvasd el később – új ablakban nyitja meg.)

Szóval: amikor arról beszélünk, hogy szeretnénk működtetni a Vonzás Törvényét, akkor is az egyik legfontosabb és nem megkerülhető tényező, hogy hárítsuk el a bennünk lévő blokkokat, elakadásokat, melyek megakadályozzák a célunk létrejöttét, manifesztálódását.

Amíg ez ugyanis nem történik meg, addig hiába csinálunk bármit (hiába végezzük precízen a könyvben írt másik 4 dolgot), nem fog eredményt hozni – mert lényegében lukas vödörbe öntjük a vizet. Vagy olyan, mintha a fürdőszobában elrepedne a vízvezeték és mi úgy akarnánk úrrá lenni a helyzeten, ha állandóan felmosnánk a kiömlő vizet, ahelyett, hogy elzárnánk a főcsapot.

A Vonzás Törvényét megpróbálni működtetni anélkül, hogy kioldanánk a tudat alatti blokkjainkat, gyakorlatilag felesleges erőkifejtés.

Ezek az önszabotázs-programok ugyanis tudat alatt futnak és mindig is meg fogják akadályozni, hogy valódi és tartós eredményt érjünk el.

A másik négy tényező persze pont ilyen fontos, de addig nincs értelme munkát beletenni a dologba, amíg a végén amúgy is el fogjuk kaszálni saját magunkat.

A jó hír viszont az, hogy utána kisebb csodák fognak veled történni!

Miután megszüntettük az adott célunkkal kapcsolatos belső ellenállásainkat, blokkjainkat, tudat alatti paradigmáinkat, azt fogjuk észrevenni, hogy túl sok erőfeszítésbe sem kerül, és elkezdenek megtörténni bizonyos dolgok, szinte maguktól megvalósulni bizonyos célok.

A belső, energetikai blokkok kioldásra több módszer létezik, én azt javaslom, ha konkrét és működő megoldást keresel, kezdd itt a tájékozódást: https://eletspiral.hu

Ezek ugyanis valós elakadások, amikre nem látunk rá. Így kell egy külső módszer, akár egy segítő, amit és akit fix pontként használva ki tudjuk magunkat húzni a gödörből.

Természetesen erről a témáról még rengeteget lehetne írni – ennek a blogcikknek csak annyi volt a célja, hogy rámutasson arra a hiányzó láncszemre, amivel nem foglalkozik senki.

Ha többet szeretnél a témában olvasni, ha kíváncsi vagy a többi 4 szükséges tényezőre is, azt a Sikertörvények I. könyvben fogod tudni elolvasni, ahol egy külön fejezetet szenteltem ennek a törvénynek és a működtetésének.

"Építs rendszereket, szeresd az embereket - és élvezd a cégedet" (Szász Mátyás)

STOP! Amikor úgy érzed, hogy eljött az ideje a céged ráncba szedésének, akkor kezdd itt:

Egy új üzleti valóság vár rád a túloldalon!

CÉGVEZETŐI STARTER KIT

Töltsd le DÍJMENTESEN a Prosperitásképlet Organigramot és hozzá a 9 diasort, tucatnyi videót.

Ezek bemutatják azt az innovatív cégfejlesztési módszertant, amivel a következő szintre fejlesztheted a vállalkozásodat!

Olvass további blogcikkeket cég- és önfejlesztés témákban:

Supercharge Summit hangulatvideók

Supercharge Summit VI. | 2023. január | Ráckeve, Session Hotel Supercharge Summit V. | 2020. január | Mátraháza, Ózon Hotel Supercharge Summit IV. | 2019. június | Felsőtárkány, Bambara Hotel Itt a helyed velünk! Ne-maradj-ki 🙂 Ez egy olyan kikapcsolódás és feltöltődés, amikor egyben a cégeden és rajtad is dolgozunk, így úgy pihensz, hogy közben „dolgozol”. A Supercharge Találkozókon a fejszénket élesítjük: „Adj hat órát egy fa kivágására, és az első négyet a fejsze élezésével fogom tölteni.” Abraham Lincoln

Elolvasom »